Job 50 van 138


Report this listing

Solliciteren



Traiteurmedewerker | Zottegem


Functie

In de job als traiteurmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de traiteurafdeling in onze supermarkt. Je hebt een passie voor voedsel en bent in staat om smaakvolle gerechten te bereiden volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Je taken omvatten onder andere:
  • Het bereiden van diverse traiteurgerechten, waaronder salades, warme maaltijden en hapjes
  • Zorgen voor kwaliteit en versheid van alle producten in de traiteurafdeling
  • Klanten adviseren over producten, gerechten en eventuele speciale verzoeken
  • Het op peil houden van de voorraad en zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van de producten
  • Het naleven van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften


Bedrijfsinformatie
Onze klant is een mooie supermarkt in de regio van Zottegem. Je komt terecht in een hecht en warm team.

Jouw profiel

Wie zoeken we voor deze vacature van traiteur medewerker?
  • Ervaring in een soortgelijke functie in de voedingsindustrie is een pluspunt
  • Passie voor koken en oog voor detail bij de presentatie van gerechten
  • Klantvriendelijk en communicatief
  • Teamspeler met een flexibele instelling
  • Kennis van hygiëne- en voedselveiligheidsnormen
  • Bereid om in het weekend te werken en op te starten vanaf 7.00 u
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de fijne vleeswaren, traiteurschotels, ...
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Een soort product bereiden: Gezouten traiteurproducten (hapjes, koude, warme voorgerechten, ...)
  • Gerechten bereiden met: Rundsvlees
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Gerechten versieren
    Fijne vleeswaren, traiteurschotels verpakken
    In de toonbank plaatsen
  • Gerechten bereiden met: Vlees van gevogelte
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Gerechten bereiden met: Kalfsvlees
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Gerechten bereiden met: Varkensvlees
  • Gerechten bereiden met: Schapenvlees
  • Gerechten bereiden met: Vlees van konijn
  • De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
  • Vlees inmaken, roken en bereiden
    Fijne vleeswaren en traiteurschotels bereiden
    Producten opslaan in een koelkamer
  • Producten verkopen
  • Gerechten bereiden met: Lamsvlees

Aanbod

Wij bieden voor deze vacature:
  • Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Correcte verloning
  • Een voltijds bediende contract (36.5 uur) en werkuren tussen 7.00 u en 18.00 u

Solliciteren

LISA SEYNAEVE
003256240940

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht